Saturday, June 12, 2021
Acasă Uncategorized 25 de angajați ai școlilor și grădinițelor din Chișinău sunt infectați cu...

25 de angajați ai școlilor și grădinițelor din Chișinău sunt infectați cu virusul COVID-19

[ad_1]

Chiar dacă grădinițele și școlile nu au fost deschise oficial, angajații instituțiilor de învățământ vin la muncă. Actualmente, sunt înregistrate 25 de cazuri active de coronavirus în rândurile angajaților din instituțiile educaționale.

Potrivit viceprimarei Angela Cutasevici, săptămâna precedentă au fost înregistrate 13 cazuri noi de infecție cu virusul COVID-19 în rândurile angajaților școlilor și grădinițelor. Șase persoane sunt din instituțiile preșcolare și șapte persoane din instituțiile de învățământ secundar.

Amintim că grădinițele rămân închise până în data de 1 septembrie. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Până la redeschidere, vor fi desfășurate activități de pregătire și ședințe în cadrul cărora se va discuta despre mecanismul prevăzut pentru redeschiderea instituțiilor preșcolare în perioada post-COVID-19, precum și măsurile de protecție care urmează a fi respectate de către angajații grădinițelor și părinți.[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare