Monday, October 26, 2020
Acasă Uncategorized A trecut Nistrul în înot ca să revină de la Odesa. Un...

A trecut Nistrul în înot ca să revină de la Odesa. Un moldovean de 67 de ani, reținut de polițiștii de frontieră


Un locuitor al satului Cosăuți, raionul Soroca, este cercetat penal pentru traversarea ilegală a frontierei după ce a trecut Nistrul în înot. Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Olănești au înregistrat cazul în după amiaza zilei de ieri, 11 august.

Patrula mobil, acționând conform unei informații operative precum că pe direcția Olănești – Troițcoe, a observat la o sută de metri de la hotar un bărbat care se îndrepta spre interiorul țării. În scurt timp acesta a fost reținut și interogat.

Moldoveanul în vârstă de 67 de ani a comunicat că se întorcea din regiunea Odesa, dar pentru că nu are acte de călătorie a recurs la această modalitate de traversarea frontierei. Acesta a recunoscut că a trecut râul Nistru prin înot, pe direcția satelor Troițcoe – Purcari.

În cadrul examinării cauzei penale și în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către polițiștii de frontieră, s-a stabilit că acum două săptămâni persoana în cauză a mai săvârșit o acțiune de acest gen, aflându-se în proximitatea satului Săiți, raionul Căușeni.

Ca urmare, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul din cadrul Inspectoratului de Poliție Căușeni. Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a elucida toate circumstanțele.

Precizăm că, recent, au fost înregistrate alte cazuri similare, un bărbat fiind reținut. Atunci, individul le-a comunicat ofițerilor că ar fi încercat de patru ori să ajungă la concubina sa, care se află în Ucraina.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

S-a stins din viață consilierul municipal Iurie Harmelin. Oficialul este și fondatorul teatrului „С улицы Роз”

Foto: sputnik.md Iurie Harmelin, fondatorul teatrului „С улицы Роз” din Chișinău s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii...

video | Vor învăța și vor asculta cum cântă păsările! Elevii unei școli din Sîngerei vor face ore într-o clasă construită în aer liber

Foto simbol: www.tn.gov Elevii școlii din satul Ciuciueni, Sîngeri, vor face ore în aer liber, relatează nordnews.md. În localitate se construiește...