Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Accident grav la Râșcani. Două persoane decedate

Accident grav la Râșcani. Două persoane decedate

Totul a avut loc în data de 08 februarie, la ora 07.45, în apropierea orașului Râșcani. La fața locului au fost chemați, polițiștii, medicii, dar și o echipă de descarcerare.

Poliția a stabilit o versiune preliminară a celor întâmplate. Deci, totul s-a produs după ce un șofer de 54 de ani, locuitor al orașului Bălți, care avea la bord și două pasagere, de 42 și respectiv de 67 de ani, într-o curbă periculoasă nu s-a isprăvit cu ghidajul și a ieșit pe contrasens. În acel moment, din sens opus venea regulamentar o altă mașină, condusă de un tânăr de 28 de ani. Și acesta avea în mașină un pasager de 49 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât una din pasagerele din mașina descarcerată de pompieri a decedat pe loc.

foto: echipa.md

Cealaltă femeie a decedat și ea la scurt timp, în drum spre spital. De asemenea, și pasagerul din cealaltă mașină a fost grav rănit și dus la spital. Acesta se află în spital, în secția de reanimare. Și șoferii mașinilor, la fel, au fost internați spital. Alte circumstanțe se stabilesc.

foto: echipa.md

foto: echipa.md

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare