Friday, May 14, 2021
Acasă Frumusețe Acest ulei stimulează colagenul și previne formarea ridurilor

Acest ulei stimulează colagenul și previne formarea ridurilor

Uleiul facial aduce multe beneficii tenului nostru, îndeosebi dacă ajută la stimularea producției de colagen.

Medicii dermatologi recomandă unele uleiuri faciale- componente a produselor cosmetice, care sunt necesare pentru rutina noastră de frumusețe. Unul dintre uleiurile foarte populare utilizate în cremele și serumurile anti-aging este uleiul de avocado.

Este extras din fructul de avocado, care conține antioxidanți și grăsimi sănătoase. Avocado are fibre foarte, foarte mari, puțin zahăr și conține multivitamine de care avem nevoie (potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele A, C si K, acid folic, vitamina B6 și niacină). De asemenea, are o activitate antioxidantă foarte puternică și o concentrație mare de grăsimi mononesaturate. Uleiul de avocado este benefic pentru piele, de aceea îl găsim în diverse măști, creme și alte produse hidratante.

Beneficiile uleiului de avocado 

  1. Ulei de avocado stimulează producția și creșterea colagenului din piele, de aceea este produs anti-aging. Studiile arată că acest ulei luptă cu radicalii care inhibă producția de colagen. Este un produs cu efecte uimitoare, deoarece menține aspectul tânăr al pielii, prevenind formarea liniilor fine și a ridurilor.

  2. S-a determinat faptul că datorită proprietăților antioxidante, uleiul de avocado protejează degradarea tenului cauzată de radiațiile solare și poluarea.

  3. Uleiul de avocado îmbunătățește hidratarea pielii. Experții recomandă aplicarea acestuia pe ten după aplicarea serumului și a cremei hidratante și nu invers, deoarece acesta blochează pătrunderea în piele a produselor de îngrijire.

  4. Conținutul bogat de vitamine și antioxidanți din uleiul de avocado îl fac de asemenea un bun antiinflamator, ceea ce inseamnă că poate ajuta în tratarea acneii, rozaceii, cuperozei sau altor afecțiuni ale pielii provocate de inflamație.

Metodele de utilizare a uleiului de avocado

Uleiul de avocado poate fi folosit fie în stare pură, organic, fie produse cosmetice care îl conțin. Poate fi aplicat direct pe piele, printr-o masare ușoară sau poate fi aplicat un strop în crema hidratantă de seară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare