Thursday, October 29, 2020
Acasă Uncategorized Alte 362 de cazuri de COVID-19, depistate azi în Moldova. Câte teste...

Alte 362 de cazuri de COVID-19, depistate azi în Moldova. Câte teste au fost efectuate?


Alte 362 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 19 în Transnistria, informează Ministerul Sănătății (MSMPS).

Din numărul total de cazuri de astăzi, șase sunt de import (Turcia, Ucraina și Franța – câte un caz, Marea Britanie – trei). Totodată, 15 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici – șapte,  asistenți medicali – șapte, personal auxiliar – unul.

Reprezentanții MSMPS precizează că, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate 2572 de teste, dintre care primar – 1990 şi repetat – 582.

În rândul celor internați: 419 sunt în stare gravă (29 fiind conectați la aparate de respirație asistată), 1174 – în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare. De asemenea, în tratament activ la domiciliu se află 2989 de pacienți cu forme ușoare de COVID–19, iar 7000 persoane au finalizat cu acest tip de vindecare, fiind monitorizate în continuare.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26.990 de cazuri. Din acest total, 18.918 persoane au fost tratate (242 fiind externate în ultimele ore), iar 835 au decedat.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...