Thursday, July 29, 2021
Acasă Social Aproximativ şapte mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24...

Aproximativ şapte mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

[ad_1]

Sursa imaginii: border.gov.md

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

29 Aug. 2020 / 09:47


Aproximativ şapte mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxului de persoane a constituit 16 055 traversări. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 931 traversări persoane, dintre care 4 005 treceri la frontiera moldo-română, 1 359 treceri la frontiera cu Ucraina şi 1 567 treceri ale frontierei aeriene.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 16 055 persoane şi completate 6 931 fişe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecţiei de tip COVID-19.

Pe parcursul a 24 de ore, poliţiştii de frontieră au înregistrat mai multe încălcări. 14 persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire şi / sau combatere a bolilor epidemice iar cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră şi cel al punctelor de trecere a frontierei.

Totodată, au fost înregistrate două treceri ilegale a frontierei moldo-ucrainene, o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, iar un cetăţean străin a depăşit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova;

 [ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare