Thursday, July 29, 2021
Acasă Capitala Asfaltarea străzii Nicolae Testemițanu

Asfaltarea străzii Nicolae Testemițanu

[ad_1]

Primăria municipiului Chişinău informează că astăzi a început așternerea stratului de uzură pe str. Nicolae Testemițanu, tronsonul cuprins între str. C. Vârnav – str. Grenoble, sectorul Centru. Lucrările de asfaltare sunt desfășurate pe parcursul zilei curente, de către Î.M. Regia „Exdrupo”, fiind reabilitați 9000m² de drum.

Până în prezent, pe acest tronson de stradă au fost montate borduri noi, asfaltate trotuarele și modernizată rețeaua de iluminat public.

Artera de circulație este inclusă în Proiectul municipal 2020 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe str. Nciolae Testemițanu și str. Ion Inlcueț din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 17,6 de milioane de lei.

Pe durata executării lucrărilor planificate, itinerarul rutei de microbuz nr. 112 se scurtează până la str. N. Testemițanu, intersecție cu str. C. Vârnav, iar ruta de autobuz nr.9 este redirecționată.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

 


[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare