Saturday, October 31, 2020
Acasă Uncategorized Astăzi au fost depistate 382 de cazuri de COVID-19. Câte teste s-au...

Astăzi au fost depistate 382 de cazuri de COVID-19. Câte teste s-au efectuat?


Alte 382 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care nouă în Transnistria, informează Ministerul Sănătății (MSMPS).

Din numărul total de cazuri de azi, patru sunt de import (Turcia – două, Italia și România – câte unul), iar 21 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici – opt, asistenți medicali – 13.

Cazurile noi au fost înregistrate în urma efectuării, în ultimele 24 de ore, a 2174 de teste, dintre care primar – 1612 şi repetat – 562.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 426 sunt în stare gravă (28 fiind conectate la aparate de respirație asistată), 1190 – în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi – în stare satisfăcătoare.

Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 28.223 de cazuri. Pe parcursul ultimelor ore, alte 275 de persoane au fost tratate și externate, numărul total ajungând la 19.740. Cel al deceselor este de 857.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...