Thursday, October 29, 2020
Acasă Uncategorized Au mai decedat cinci moldoveni bolnavi de COVID-19. Pacienții sufereau și de...

Au mai decedat cinci moldoveni bolnavi de COVID-19. Pacienții sufereau și de alte maladii


Încă cinci cazuri de deces s-au înregistrat în Moldova, victime fiind persoane infectate cu noul coronavirus. Ministerul Sănătății a informat astăzi, 6 august, că pacienții sufereau și de alte boli.

Într-un caz este vorba de un bărbat de 70 de ani, din raionul Ialoveni. Acesta a fost transferat, pe 23 iulie, de la Spitalul de Stat – la Spitalul Clinic Republican și mai suferea de hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cât și de cardiopatie mixtă.

Trei cazuri s-au înregistrat la Chișinău: o femeie de 74 de ani era internată, de pe 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”, ea mai suferea de ardiomiopatie mixtă și hipertensiune arterială. Altă pacientă avea 70 de ani, era spitalizată, de pe 26 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă și mai suferea de insuficiență renală, obezitate, cât și diabet zaharat.

Un chișinăuian de 75 de ani fusese transferat, pe 25 iulie, de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” – la Institutul de Medicină Urgentă, cu insuficiență renală, obezitate și hipertensiune arterială.

Un alt caz este din Hîncești, fiind vorba de un bărbat de 54 de ani, internat pe 1 august la Institutul de Medicină Urgentă și care mai suferea de cardiopatie mixtă și hipertensiune arterială.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26.628 cazuri. Dintre acestea, 18.676 au fost tratate, iar 828 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Și astăzi au fost anunțate peste 400 de cazuri de COVID-19. Cinci sunt de import 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...