Sunday, June 13, 2021
Acasă Social Când ajunge vaccinul Pfizer în Moldova

Când ajunge vaccinul Pfizer în Moldova

Compania Pfizer va da undă verde Moldovei pentru recepționarea vaccinului, iar primele doze ar urma să ajungă la Chișinău în a doua jumătate a lunii martie, prin platforma COVAX. Anunțul a fost făcut de șeful statului, Maia Sandu, după o discuție cu președintele regional Pfizer, Sinan Atlig, comunică MOLDPRES.

“Am dat asigurări că Republica Moldova este pregătită să recepționeze și să imunizeze cetățenii cu vaccin Pfizer, care necesită condiții speciale de păstrare și transportare, la temperaturi foarte joase. Am fost informată că Pfizer va da undă verde Moldovei pentru recepționarea vaccinului”, a spus Sandu.

Ea a precizat că dosarul cu actele necesare va fi trimis la Chișinău astăzi, iar vineri reprezentanții companiei vor avea o ședință cu echipa responsabilă de procesul de imunizare de la Chișinău.

“Am discutat cu echipa Pfizer și despre condițiile de recepționare a vaccinului, în contextul donației din partea României, dar și despre interesul nostru de a face achiziții proprii de vaccin”, a conchis președintele R. Moldova.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare