Thursday, July 29, 2021
Acasă Uncategorized Cel puțin cinci cazuri din înec în această săptămână și trei minori...

Cel puțin cinci cazuri din înec în această săptămână și trei minori decedați. Un adolescent s-a stins din viață astăzi într-un lac din capitală

[ad_1]

Un adolescent s-a stins din viață astăzi, 7 august, într-un lac din capitală. Acesta este al treilea caz de deces al unui minor în apă în ultima săptămână.

Potrivit Poliției capitalei, la ora 13:40, oamenii legii au fost alertați precum că un tânăr de 15 ani a intrat în apa unui lac din sectorul Botanica și nu a mai ieșit. La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate, pentru stabilirea circumstanțelor.

Angajații IGSU au întreprins măsurile necesare și au scos din apă corpul minorului, iar medicii au depus tot efortul pentru a-l resuscita. Acesta, însă, nu a supraviețuit.

Polițiștii au stabilit că adolescentul, împreună cu un prieten, ambii locuitori a sectorului Buiucani, au ajuns la iazul de la Botanica pe biciclete. Ulterior, victima a intrat în apă pentru a se scălda, dar nu a mai ieșit. Amicul său a încercat să îl ajute, însă fără succes.

Acesta este al treilea deces al unui minor în bazinele acvatice din țară în această săptămână. Ieri, o fetiță de 4 anișori din Transnistria s-a stins din viață după ce a intrat în apa unui bazin lac, iar un tânăr de 16 ani a decedat din același motiv în raionul Leova. Totodată, un bărbat din Dondușeni s-ar fi înecat acum câteva zile, iar altul din Dubăsari nu a supraviețuit după ce și-a salvat de prietenul de la înec.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, 57 de persoane, inclusiv șapte minori, și-au pierdut viața în bazinele acvatice din țară[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare