Monday, August 2, 2021
Acasă Uncategorized Circa 9000 de lei ar fi fost cheltuiți din buget pentru conferința...

Circa 9000 de lei ar fi fost cheltuiți din buget pentru conferința organizată de Dodon la Condrița

[ad_1]

Pe 24 iulie curent, la Reședința prezidențială de la Condrița, Igor Dodon a organizat o conferință de presă. Atunci, șeful statului a spus că va face publice cheltuielile pentru eveniment. Astăzi, reprezentanții Președinției au anunțat că suma este de aproape 9000 de lei, transmite ZDG.

„Pentru serviciile furnizate din bugetul instituției prezidențiale s-au cheltuit 8993 de lei”, a comunicat Nicolae Posturusu, secretar general al Aparatului președintelui, pentru sursa citată.

Potrivit lui, pentru prestarea serviciilor tehnice și de sonorizare necesare a fost contractat un agent economic privat, iar pentru deplasarea jurnaliștilor a fost rezervat un microbuz. De asemenea, s-a precizat că acele cadouri cumpărate pentru mass-media „au fost produse din sursele personale ale șefului statului”.

Menționăm că la conferință au fost prezenți circa 40 de jurnaliști. Evenimentul a putut fi urmărit pe mai multe pagini, fiind circa șase camere, o macara și o dronă pentru a asigura transmisiunea live.[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare