Friday, May 14, 2021
Acasă Politică Consiliera Maiei Sandu, Ala Nemerenco, a confirmat că are diplomă falsă de...

Consiliera Maiei Sandu, Ala Nemerenco, a confirmat că are diplomă falsă de master

Consiliera Maiei Sandu, Ala Nemerenco, a confirmat că a luat diplomă fără să facă studii.

“În ceea ce privește diploma de master, pentru că am fost sunată de reprezentanți ai presei, precizez că această diplomă a fost oferită celor 9 lectori care au pus bazele fondării Școlii de Management în Sănătate Publică. Alături de alți colegi am mers la multe cursuri de pregătire în diferite țări pentru a forma curricula acestei școli, cursuri care au fost echivalate prin această diplomă de master”, a scris Nemerenco.

Amintim că bloggerul Eugen Luchianiuc a analizat 2 CV-uri ale doamnei Neremenco (unul de pe parlament.md și altul de pe site-ul Școlii de Management). În unul din ele consiliera Maiei Sandu indică faptul că are diplomă de master făcând studii între 2006 și 2007 iar în alt CV indică anii 2005-2007. Totodată, analizând datele de pe site-urile instituției de învățământ despre aceste promoții, bloggerul constată că numele Alei Nemerenco acolo nu se regăsește.

“Eu mi-am permis și am vorbit cu 4 „colegi” virtuali de-ai ei de la master. Toți confirmă că la ore nu a fost și nu a făcut parte din grupa lor”, scrie Luchianiuc.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare