Saturday, October 31, 2020
Acasă Capitala Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău

Consultarea activiștilor civici și a ONG-urilor din municipiul Chișinău


Primăria municipiului Chișinău continuă desfășurarea procedurii de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor și consultările privind colaborarea cu APL Chișinău.

Astfel, marți, 18 august 2020, între orele 13:00 – 16:00, în Sala Albastră a Primăriei mun. Chișinău (et. 1), va fi desfășurată audiența reprezentanților sectorului asociativ.

Activiștii sunt îndemnați să comunice și prin intermediul poștei electronice oficiul.civil@pmc.md sau lăsând comentarii pe rețelele de socializare. 

Rezultatele activităților oficiului civil, pot fi găsite pe pagina https://www.facebook.com/OficiulCivil.PrimariaChisinau/.

Amintim că reprezentanților ONG-urilor au posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea municipalității, prin email: oficiul.civil@pmc.md sau formular de cerere.
Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cetățeni străini au depus jurământ pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova

Primăria municipiului Chișinău informează că un grup de 29 de persoane care domiciliază în municipiul Chișinău au depus...

Ion Ceban a avut o întâlire cu Ministrul Finanțelor referitor la implementarea proiectului „Deșeuri solide Chișinău”

Primarul general, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu Serghei Pușcuța, Ministrul Finanțelor, în scopul implementării proiectului...

Chișinăul devine mai luminos datorită clădirilor iluminate decorativ

Primăria municipiului Chișinău informează că aseară a fost inaugurat iluminatul nocturn decorativ a trei clădiri, amplasate pe strada...