Thursday, October 29, 2020
Acasă Internațional Copil cu autism împușcat de polițiștii din SUA după ce mama a...

Copil cu autism împușcat de polițiștii din SUA după ce mama a sunat să ceară ajutor pentru că făcuse o criză


Linden Cameron, care are Asperger, o formă de autism, se află acum în stare gravă la spital, a spus mama lui, potrivit BBC NEWS, citat de digi24.ro.

Golda Barton spune că a crezut că polițiștii care au venit vineri seară vor folosi metode clasice de imobilizare. Sergentul Keith Horrocks, polițist în Salt Lake City, a spus că incidentul este acum investigat.

Vineri seară, Golda Barton a sunat la 911 și i-a spus operatorului că fiul ei trebuie dus la spital pentru tratament. Băiatul făcuse o criză pentru că are o „anxietate de separare”, iar mama lui fusese plecată la muncă pentru prima dată după mult timp.

„Am spus că este neînarmat, nu are nimic, doar că s-a enervat și urlă și țipă. Este un copil care încearcă să atragă atenția și nu știe să se controleze”, a spus femeia.

Într-o conferință de presă, sergentul Horrocks a spus că ofițerii au fost chemați pentru că un băiat a făcut „o criză psihică violentă”, iar un martor a spus că băiatul a „amenințat oameni cu o armă”.

Un ofițer l-a împușcat pe băiat atunci când acesta a încercat să fugă, a spus sergentul Horrocks.

Linden Cameron a suferit leziuni la umăr, glezne, intestine și la vezica urinară.

„Efectele pe termen lung ale rănilor sunt încă necunoscute, dar este probabil ca recuperarea sa să fie lungă și să necesite mai multe tipuri de tratament”, se precizează pe o pagină de strângere de fonduri creată de o rudă.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Câtă carne mâncau pe zi unii români din vechime

”Spune-mi ce mănânci astăzi, ca să îţi spun ce mâncau strămoşii tăi”. Dacă predicţiile dumneavoastră sunt conforme cu realitatea de acum 3 secole,...

Al doilea val de COVID-19 vine cu noi recorduri de infectări în Italia

Valul doi al pandemiei de coronavirus vine cu noi recorduri de infectări în Italia. Țara, printre cele mai afectate în primul val, înregistrează din...

Al doilea val al pandemiei face ravagii în Europa

Al doilea val al pandemiei face ravagii în Europa. Cehia, Germania, Spania, Marea Britanie, Franţa şi Italia înregistrează recorduri privind numărul de îmbolnăviri cu...