Wednesday, October 28, 2020
Acasă Uncategorized Coronavirusul a mai luat cinci vieți. Bilanțul a ajuns la 740 de...

Coronavirusul a mai luat cinci vieți. Bilanțul a ajuns la 740 de persoane răpuse de boală


Ministerul Sănătății informează despre încă cinci decese provocate de coronavirus. Este vorba despre trei femei și un bărbat, cu vârsta cuprinsă între 55 și 80 de ani.

În primul caz este vorba despre o femeie de 70 de ani, din mun. Ungheni. Aceasta a fost internată pe 22 iulie, la Spitalul Raional. Pacienta suferea de cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat și firbilația atrială.

Al doilea caz se referă la o femeie de 55 de ani, din mun. Bălți. Aceasta a fost internată pe 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Pacienta suferea de insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, ciroză hepatică autoimună, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică.

Următorul caz se referă la o femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată pe 11 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară și obezitate.

A decedat și un bărbat de 80 de ani, din raionul Anenii-Noi. Acesta a fost internat pe 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul suferea de cardiopatie hipertensivă, dismetabolică și hipertensiune arterială.

Ultimul caz se referă la o femeie de 64 de ani, din raionul Orhei. Aceasta a fost internată pe 22 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Actualmente, în Republica Moldova sunt confirmate 23.034 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1494 în Transnistria. Bilanțul deceselor a ajuns la 740, iar cel al persoanelor tratate – la 16.154.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...