Saturday, June 12, 2021
Acasă Social Coronavirusul a mai răpus un medic

Coronavirusul a mai răpus un medic

Medicul chirurg Gheorghe Guzun de la Spitalul Raional Florești a decedat din cauza Covid-19, a anunțat instituția medicală.„IMSP Spitalul Raional Florești exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a lui Gheorghe Guzun (26.03.1959-18.02.2021), medic chirurg la Spitalul Raional Florești, care a decedat din cauza complicațiilor Covid-19. A fost un model de profesionalism și de responsabilitate, cosacrîndu-și întreaga viață sistemului național de sănătate și pacienților”, scrie instituția pe pagina sa de Facebook.

În datele oficiale prezentate astăzi nu figurează niciun medic decedat de Covid-19.

Amntim că în ultimele 24 de ore în Republica Moldova au fost confirmate alte 1340 de cazuri noi de infectare. Astfel, numărul persoanelor infectate cu Covid-19 de la începutul pandemiei ajunge la 174 155. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt de import (Germania-2, România-1, Italia-1, Spania-1, Marea Britanie-1).

De asemenea, alte 20 de persoane au pierdut lupta pentru viață din cauza Covid-19, în ultimele 24 de ore. Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, bilanțul total al deceselor ajunge la 3717.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare