Friday, October 23, 2020
Acasă Social COVID-19: Astăzi au fost confirmate 624 de cazuri noi

COVID-19: Astăzi au fost confirmate 624 de cazuri noi


Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost procesate 3407 teste, fiind confirmate 624 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, patru fiind de import. În total, până la ziua de astăzi, în ţară au fost înregistrate 34 982 de cazuri de COVID-19, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale /MSMPS/, cele mai multe cazuri – 307, sunt in capitală, 59 de cazuri în raioanele din stânga Nistrului, Ialoveni – 24, Edineț – 19 și Fălești – 15 cazuri.

Din numărul total de îmbolnăviri, 28 sunt lucrători medicali: medici – 10, asistenți medicali – 17, personal auxiliar – 1.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 526 se află în stare gravă (dintre care 33 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Tot în ultimele 24 de ore, alte 287 de persoane au fost tratate și externate. În total, 24 156 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Totodată, MSMPS informează despre înregistrarea altor șapte decese provocate de COVID-19, numărul morților ajungând la 967.



Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Șeful Terapie Intensivă: ,,COVID-19 provoacă leziuni asupra creierului, atacă plămânii, inima și sistemul digestiv”

De aproximativ opt luni își riscă viața împreună cu echipa de medici, asistente și infirmiere pentru a-i ajuta pe pacienții bolnavi de COVID-19. În...

Zborurile spre Rusia temporar interzise

Sediul operațional al Federației Ruse pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus a luat decizia de a întrerupe temporar programului de zboruri charter pentru repatrierea...

Distanța socială nu mai există pentru sute de oameni, care s-au înghesuit ieri, la mănăstirea din Nicoreni

Sute de oameni s-au înghesuit ieri la mănăstirea din Nicoreni, raionul Drochia, unde a avut loc ceremonia de înmormântare a starețului Rafail Bodiu. Nimeni...

O compania din Giurgiulești oferă loc de muncă cu un salariu de 17000 lei

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat lista celor mai plătite joburi pe piața muncii la ziua de astăzi. Cel mai plătit...