Wednesday, October 28, 2020
Acasă Uncategorized Cu muzică, dar fără dansuri şi jocuri de divertisment. Condițiile în care...

Cu muzică, dar fără dansuri şi jocuri de divertisment. Condițiile în care ar putea fi organizate evenimentele festive după 1 august


Cu muzică, însă fără dansuri și jocuri de divertisment. Așa ar putea fi organizate evenimentele festive după 1 august. Decizia, făcută publică de Guvern, prevede că la aceste evenimente pot participa cel mult 50 de oameni şi trebuie respectate măsuri stricte de prevenire a noului tip de coronavirus.

Organizatorii vor trebui să asigure prezența materialelor informative cu privire la infecția cu virusul COVID-19 și să efectueze termometria fiecărui invitat, se arată în comunicat.

Datele vor fi transmise administraţiei cafenelei sau a restaurantului până la desfăşurarea evenimentului, iar petrecăreţii vor fi lăsaţi să intre doar dacă sunt în această listă.

La o masă vor sta cel mult şase oameni, iar distanţa dintre ei trebuie să fie de 1,5 metri, iar între mese – doi metri. Autorităţile permit muzica ambientală, inclusiv participarea interpreţilor.

Până la începerea unei ceremonii, trebuie dezinfectate suprafeţele din spaţiile de depozitare, producere şi deservire. Angajaţilor, de asemenea, li se va măsura temperatura şi le va fi monitorizată starea de sănătate.

Aceştia vor trebui să poarte mănuşi şi să schimbe măştile de protecţie la fiecare două ore. Nu vor fi lăsaţi la muncă cei care au simptome caracteristice infecţiilor respiratorii acute. Pentru petrecăreţi, vor fi instalate la intrare, în locuri vizibile, dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...

Partidul ȘOR insistă pe crearea asociațiilor agricole colective. „Vor putea face față provocărilor și amenințărilor”

Partidul Politic ȘOR a lansat o serie de propuneri în vederea susținerii agricultorilor care se confruntă cu probleme grave în acest an, cauzate...