Sunday, January 17, 2021
Acasă Internațional Descoperirea șocantă făcută de criminaliști în cazul celor cinci frați din Germania...

Descoperirea șocantă făcută de criminaliști în cazul celor cinci frați din Germania găsiți morți într-un apartament


Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia au formulat cinci acuzații de crimă și au emis un mandat de arestare pe numele mamei celor cinci copii, o femeie de 27 de ani, care, în momentul de față, primește îngrijiri medicale după ce a sărit în fața unui tren, potrivit Deutsche Welle.

„Cinci copii din Solingen au murit într-un mod tragic, îngrozitor”, a declarat într-o conferință de presă Robert Gereci, polițistul care conduce ancheta în acest caz. „Poliția a găsit cinci copii morți, într-un apartament dintr-o casă mare”.

Gereci a mai spus că cei cinci copii sunt frați, trei fete și doi băieți, cu vârstele de 1, 2, 3, 6 și 8 ani. Criminaliștii spun că toți au murit în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută.

Criminalistul Marcel Maierhofer a declarat că autopsiile copiilor au indicat că aceștia au fost sedați și sufocați.

Copilul cel mare al femeii, un băiat de 11 ani, s-a dus joi dimineață la școală, ca de obicei. Mama a sunat la școală în timpul zilei și a spus că vrea să-l învoiască invocând un deces în familie. Ulterior femeia s-a dus în gara Düsseldorf, unde a sărit în fața unui tren, aparent „cu intenția de a se sinucide”, a spus Maierhofer.

Bunica copiilor, care locuiește într-un alt oraș, a alertat poliția cu privire la o posibilă crimă joi după amiază, după ce a primit mai multe mesaje îngrijorătoare de la fiica ei, foarte zdruncinată în urma despărțirii de soțul ei și, în același timp, tatăl celor patru copii mai mici.

Anchetatorii au spus că investighează posibilitatea ca separarea de soț să fi jucat un rol în caz.

Familia era deja în evidența autorităților, după câteva incidente despre care nu s-au oferit detalii. Niciunul din cei trei tați ai copiilor femeii nu a fost considerat suspect, scrie digi24.ro.

Niciunul dintre cei trei tați nu a fost considerat suspect în acel moment, au spus anchetatorii.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat...

Cine este moldoveanca reținută în urma asaltului de la Capitoliu

Zeci de persoane au fost reţinute în urma asaltului de la Capitoliu, când susţinătorii lui Donald Trump au intrat în clădire pentru a împiedica...

Patru oameni și-au pierdut viața în urma furtunei din Spania

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unei furtuni care a afectat Spania paralizând traficul şi acoperind sâmbătă capitala cu o cantitate atât de...

Cauzele prăbușirii avionului cu 62 oameni la bord în Indonezia

Mister în privința prăbușirii unui avion cu 62 de oameni la bord în Indonezia. Aparatul a căzut în mare când nici nu apucase să ajungă...