Saturday, May 15, 2021
Acasă Social Doi ofițeri SIS prinși în stare de ebrietate la volanul unui automobil

Doi ofițeri SIS prinși în stare de ebrietate la volanul unui automobil

Doi ofițeri SIS riscă să fie demiși după ce au fost prinși în stare de ebrietate pe o stradă din capitală, unul aflându-se la volanul unei mașini, celălalt – pasager pe bancheta din spate. Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a SIS, Daniela Mînzat a confirmat acest incident și a menționat că a fost inițiat o investigație internă.

„Serviciul a inițiat o investigație internă asupra cazului menționat, iar vinovații vor fi sancționați dur, până la eliberare din funcție.

Anterior, SIS a atenționat angajații asupra unei politici de zero toleranță față de orice încălcări ale cadrului normativ în vigoare și acțiuni care aduc prejudiciu si atingere imaginii instituţionale, precum şi discreditează statutul de ofiţer de informaţii”, se arată în reacția oferită de SIS.

În urma incidentului, SIS va întreprinde o serie de măsuri de eradicare a acţiunilor de acest gen, asigurând realizarea unei politici de cadre cu respectarea strictă a legislației în vigoare și a normelor codului deontologic al ofiţerului de informaţii şi securitate.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare