Thursday, May 13, 2021
Acasă Social Doi tineri înarmați au dat buzna într-o stație PECO din Strășeni

Doi tineri înarmați au dat buzna într-o stație PECO din Strășeni

Doi tineri înarmați au dat buzna într-o stație PECO din Strășeni, noaptea trecută, au amenințat cu pistolul angajații stației și au cerut toți banii din aparatul de casă. Planul lor însă nu a mers și au părăsit locul infracțiunii fără să ia ceva cu ei. 

Potrivit Poliției, incidentul s-a produs în jurul orelor 03:35, la data de 11 ianuarie, la o stație de alimentare cu combustibil din apropierea orașului Bucovăț, raionul Strășeni. Tot atunci, unul dintre angajații stației PECO a reușit să sune la 112 și să alerteze Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Strășeni despre faptul că în stație au venit doi tineri care au amenințat cu pistolul personalul și au cerut bani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și persoane din conducerea IP Strășeni.

Preliminar, s-a stabilit că două persoane neidentificate de gen masculin, deghizați cu cagule de protecție au intrat în stația PECO, amplasată la sensul giratoriu din orașul Bucovăț, raionul Strășeni.

Unul din atacatori, l-a amenințat pe operator cu un obiect asemănător unui pistol şi i-a solicitat să deschidă aparatul de casă. În interiorul aparatului de casă se aflau bancnote de 5, 10 lei, în nominal mic.

La scurt timp, fără a sustrage niciun bun, ambii figuranți au părăsit stația de alimentare deplasându-se într-o direcție necunoscută. La moment se întreprind acțiuni în scopul identificării acestora.

Cazul a fost înregistrat și se examinează prin prisma Codului penal.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare