Fonduri de ten recomandate pentru un machiaj perfect

386

Îți dorești să ai peste noapte un ten perfect și luminos? Fondul de ten este singurul care funcționează precum o baghetă magică. Dar cu o condiție: să faci o alegere corectă.

Acoperirea, textura și culoarea sunt cele trei aspecte pe care să le ai în vedere când alegi fondul de ten. El trebuie să fie ca o a doua piele, să nu se observe, dar să ofere un aspect perfect. În alegerea fondului de ten este foarte important să ținem cont de tipul de piele.

Am pregătit în continuare câteva fonduri de ten recomandate de renumiții make up artiști.

  1. DOUBLE WEAR DE LA ESTEE LAUDER

De la opțiunea Double Wear de la Estee Lauder, fond de ten lichid cu finisaj mat, te poți aștepta la un machiaj  ce se fixează în loc pentru până la 24 de ore. Este o variantă de lungă durata, cu aspect natural, ce nu lasă impresia de mască și care are acoperire medie, dar pe care o poți crește prin adăugarea unui strat.

Fondul de ten nu conține uleiuri și nu astupă porii. Este testat dermatologic și potrivit pentru toate tipurile de piele.

2. MAC STUDIO FIX FLUID

Cu acest fond de ten MAC obții un finisaj mat și ai la dispoziție acoperire medie, pe care o poți crește prin adăugarea unui strat secundar, pentru a estompa orice semne distinctive. Formula SPF 15 protejează pielea de raze UVA și UVB. 

Conform informațiilor disponibile online, are o persistența ridicată pe ten, de până la 24 de ore, fiind rezistență la transfer și umiditate. Nu conține uleiuri așa  nu va astupă porii iar finisajul este unul matifiant și natural. Se dedică tuturor tipurilor de piele.

3. L’Oréal Paris Infallible

Acest fon de ten are o textură lejeră care permite tenului să respire. Este rezistent la apă, persistent până la 24h și asigură o acoperire ridicată.

4. Lancôme Teint Visionnaire

Pentru un ten fără cusur. Fondul de ten și corector SPF 20 Lancôme Teint Visionnaire combină 2 pași profesionali, pentru un ten perfect. Fondul de ten care uniformizează pielea și corectorul cu acoperire mare, conferă tenului un aspect perfect și, datorită conținutului de ingrediente active, reduce durabil petele pigmentare, contractă porii măriți și atenuează liniile fine și alte imperfecțiuni. Răsfățați-vă tenul cu Lancôme Teint Visionnaire.

5.Luminous Silk Foundation

 Luminous Silk Foundation este fondul de ten emblematic de la Giorgio Armani Beauty ce oferă tenului luminozitate și un aspect neted, uniform, fără cusur. Acest fond de ten inovator, premiat, recomandat de Make Up Artists și adorat de către celebrități, nu conține uleiuri. Tehnologia Micro-Fil oferă o formulă cu densitate mică, pigmenți puternici și textură lejeră. Produsul mângâie tenul, corectează și uniformizează culoarea lăsând pielea luminoasă și mătăsoasă. Formula hidratantă ne oferă posibilitatea construirii gradului de acoperire, de la translucid la acoperire medie. Obțineți luminozitatea perfectă pentru tenul dumneavoastră cu Luminous Silk Foundation, fondul de ten cu textură lejeră, acoperire medie și aspect luminos.

6. Catrice HD Liquid Coverage

Doriți o acoperire ridicată și, totuși, naturală? Rezistența de lungă durată și eficiența ridicată a fondului de ten Catrice HD Liquid Coverage ajută produsul să se contopească perfect cu tenul, cu efectul de „a doua piele“. Acoperirea perfectă, fără senzația de încărcare, durează până la 24 de ore – pentru un ten frumos, mat, gata pregătit pentru lumina reflectoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.