Profesorii și elevii de la Școala de Arte din Telenești transformă minutele de așteptare la stație într-o plăcere colorată. Până la momentul de față, au fost pictate două stații, iar în rând așteaptă încă opt.

Desenele care ajung pe stație au fost create de participanții concursului „Pictează-ți stația”, dedicat râului Ciuluc. Astfel, zece stații din bazinul râului Ciuluc, în raioanele Telenești și Sângerei, vor avea o nouă imagine.

Prima stație a fost pictată în data de 6 septembrie în comuna Mândrești, pe motivele lucrării de Andres Alexandrina, „Miracolul unui râuleț”.

Facebook/ActiveCiuluc

ActiveCiuluc

Ce-a de a doua stație a fost pictată la data de 13 septembrie, în satul Ciulucani (Telenești), pe motivele lucrării de Caprian Nicolae, „Popasul cocostârcilor”.

ActiveCiuluc

ActiveCiuluc

Aceste activități au loc în cadrul proiectului „Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a râului Ciulucul Mic”, realizat de Asociația Obștească EcoVisio în parteneriat cu Școala Raională de Arte Plastice „Nicolae Moisei” Telenești.

Poți urmări în continuare activitatea acestui proiect AICI!