Sunday, January 17, 2021
Acasă Uncategorized foto | Un bărbat, filmat în timp ce ar agresa un copil...

foto | Un bărbat, filmat în timp ce ar agresa un copil în curtea unui bloc din Bălți. Ce spune Poliția?


Un bărbat a fost filmat în timp ar agresa un copil de 12 ani. Cazul a avut loc într-o curte a unui bloc locativ din Bălți, iar Poliția a fost sesizată.

Imagini cu cele întâmplate au fost publicate recent pe rețele de socializare. Inspectoratul de Poliție din Bălți a comunicat că oamenii legii au fost alertați despre acest caz pe 9 august curent.

Drept urmare, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, aflându-se în curtea unui bloc de locuit, ar fi agresat fizic un minor de 12 ani. Pentru stabilirea gravității leziunilor corporale, copilul a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Audiat de polițiști, bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa.

„Ca urmare a incidentului, în aceeaşi zi, între fratele minorului maltratat şi bărbatul de 38 de ani a avut loc o altercaţie, în urma căreia ultimul a fost agresat fizic”, relatează IP Bălți.

Menționăm că, actualmente, în gestiunea Poliției se află mai multe plângeri reciproce din partea participanţilor la conflict. În context, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele şi vinovăţia fiecăruia dintre ei.

Foto: capturi video via @balti_online

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

foto | Lucrările de renovare a subteranei din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. Așa arată pasajul după reparația scărilor

Foto: ZUGO Lucrările de renovare a pasajului subteran din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. ZUGO a vizitat obiectivul...

S-a stins din viață consilierul municipal Iurie Harmelin. Oficialul este și fondatorul teatrului „С улицы Роз”

Foto: sputnik.md Iurie Harmelin, fondatorul teatrului „С улицы Роз” din Chișinău s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii...

Peste 20 de cazuri noi la Strășeni și Rezina. De unde sunt cei 426 de pacienți diagnosticați astăzi cu virusul COVID-19?

Foto simbol: wabi.tv Astăzi în Moldova s-au înregistrat 426 de infectări cu virusul COVID-19. Cele mai multe dintre ele sunt înregistrate...

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...