Friday, May 14, 2021
Acasă Uncategorized foto, video | Precizările IGSU în cazul intervenției SMURD de la Rîșcani....

foto, video | Precizările IGSU în cazul intervenției SMURD de la Rîșcani. Salvatorii au scos pacientul dintre fiare în această dimineață

[ad_1]

IGSU vine cu precizări referitor la intervenția elicopterului SMURD Iași în raionul Rîșcani. Pacientul a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul a avut de suferit în urma unui accident rutier, care s-a produs în această dimineață în localitatea Răcăria, raionul Râșcani. În urma impactului, el a rămas blocat în mașina avariată.

Salvatorii care au efectuat lucrări de deblocare a victimei, care a suportat diverse traumatisme și a fost preluată de medici la spitalul raional. În urma investigațiilor, s-a decis transportare urgentă a bărbatului în capitală pentru intervenții ulterioare.

Pacientul a fost preluat de la spitalul raional, apoi transportat în siguranță cu elicopterul SMURD, fiind monitorizat constant pe parcursul zborului de către medicii și paramedicii români. Echipajul de la Iași a aterizat pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău, de unde tânărul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, aceasta este a douăsprezecea operațiune aero-medicală transfontalieră realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: IGSU

CITEȘTE ȘI:

Detalii în cazul intervenției SMURD la Rîșcani. Vehiculul în care se afla pacientul a derapat în această dimineață de pe șosea

ultima oră, video | SMURD intervine la Rîșcani. S-ar fi produs un accident rutier[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare