Wednesday, January 20, 2021
Acasă Economie Granturi pentru producătorii agricoli de pe ambele maluri ale Nistrului

Granturi pentru producătorii agricoli de pe ambele maluri ale Nistrului

Suedia și PNUD oferă granturi de până la 50 mii de dolari pentru susținerea producătorilor și procesatorilor agricoli de pe ambele maluri ale râului Nistru, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al PNUD, astăzi va fi lansat un concurs de granturi pentru producătorii și procesatorii agricoli de pe ambele maluri ale Nistrului, care doresc să-și unească eforturile pentru a adopta tehnologii inovatoare în procesul de producere și prelucrare a produselor agricole, pentru a-și spori competitivitatea și pentru a accesa noi piețe de desfacere.

Doritorii pot depune dosarele de participare cu cel puțin doi producători sau un producător și un procesator agricol de pe ambele maluri ale Nistrului, care își exprimă angajamentul de a se asocia și a crea noi locuri de muncă, în special pentru femei și persoane social-vulnerabile. Propunerile de proiect selectate vor primi finanțare nerambursabilă de până la 50 mii de dolari pentru procurarea de echipamente și utilaje. Parteneriatele câștigătoare vor mai beneficia și de consultanță pentru dezvoltarea afacerilor.

Proiectele propuse urmează să abordeze idei de afaceri ce țin de includerea noilor tehnologii, reducerea costurilor de producere, adaptarea producerii sau procesării la noile necesități ale pieței în contextul COVID-19.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 5 februarie 2021, ora 16:00.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare