Tuesday, October 27, 2020
Acasă Internațional Guvernul german susţine că este „foarte probabil” ca Aleksei Navalnîi să fi...

Guvernul german susţine că este „foarte probabil” ca Aleksei Navalnîi să fi fost otrăvit


„Este vorba de un pacient care a fost, foarte probabil otrăvit”, a spus Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului Angela Merkel, în cadrul unei coferinţe de presă.

El a mai precizat şi că este nevoie de o protecţie adiţională pentru Navalnîi, în condiţiile în care „posibilitatea unui atac prin otrăvire”.

Navalnîi este îngrijit la un spital din Berlin după ce s-a îmbolnăvit săptămâna trecută. El a fost transferat în capitala germană din oraşul siberian Tomsk, sâmbătă dimineaţă. Unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Vladimir Putin, Navalnîi ar fi fost otrăvit în timpul unui zbor de la Moscova la Tomsk.

Spitalul siberian care l-a tratat iniţial pe Navalnîi a respins ipoteza că acesta ar fi fost otrăvit. Biroul Federal de Investigaţii Criminale (BKA) din Germania, responsabil, printre altele, cu protecţia oficialilor guvernamentali germani, asigură în acest moment protecţia lui Aleksei Navalnîi.

Sursa: digi24Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Câtă carne mâncau pe zi unii români din vechime

”Spune-mi ce mănânci astăzi, ca să îţi spun ce mâncau strămoşii tăi”. Dacă predicţiile dumneavoastră sunt conforme cu realitatea de acum 3 secole,...

Un medic care s-a oferit voluntar să testeze un vaccin anti-COVID-19: ,,Nu mai ascultați părerile politicienilor despre știință”

O doctoriță epidemiolog și pentru boli infecțioase din Washington DC a participat la studiul vaccinului Moderna...

Ultima oră! Ce țară închide școlile, restaurantele, teatrele

Premierul Ludovic Orban a anunțat duminică închiderea școlilor din București și continuarea cursurilor exclusiv online, după ce Capitala a trecut pragul de 3 cazuri...