Sunday, January 17, 2021
Acasă Uncategorized În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copiii bolnavi de...

În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copiii bolnavi de coronavirus. Câți micuți vor putea fi internați?


În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copii infectați cu virusul COVID-19. Aceasta va putea găzdui cel mult 20 de micuți bolnavi.

În același timp, Ministerul Sănătății anunță deschiderea unei secții de terapie intensivă, cu aproximativ șase paturi în regiune. Aceasta va fi destinată pacienților gravi și extrem de gravi din Găgăuzia și Taraclia.

Acțiunile au fost discutate ieri, în cadrul unei vizite de lucru a conducerii MSMPS efectuate la instituțiile medicale din autonomie. Actualmente, copiii de aici care au contractat boala sunt tratați la instituțiile medicale din Chișinău.

Potrivit informațiilor, până acum, în Găgăuzia au fost confirmate 1731 de infectări. Actualmente, în instituțiile medicale sunt internate 77 de persoane.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

foto | Lucrările de renovare a subteranei din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. Așa arată pasajul după reparația scărilor

Foto: ZUGO Lucrările de renovare a pasajului subteran din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. ZUGO a vizitat obiectivul...

S-a stins din viață consilierul municipal Iurie Harmelin. Oficialul este și fondatorul teatrului „С улицы Роз”

Foto: sputnik.md Iurie Harmelin, fondatorul teatrului „С улицы Роз” din Chișinău s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii...

Peste 20 de cazuri noi la Strășeni și Rezina. De unde sunt cei 426 de pacienți diagnosticați astăzi cu virusul COVID-19?

Foto simbol: wabi.tv Astăzi în Moldova s-au înregistrat 426 de infectări cu virusul COVID-19. Cele mai multe dintre ele sunt înregistrate...

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...