Saturday, October 31, 2020
Acasă Uncategorized În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copiii bolnavi de...

În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copiii bolnavi de coronavirus. Câți micuți vor putea fi internați?


În Găgăuzia va fi deschisă o secție suplimentară pentru copii infectați cu virusul COVID-19. Aceasta va putea găzdui cel mult 20 de micuți bolnavi.

În același timp, Ministerul Sănătății anunță deschiderea unei secții de terapie intensivă, cu aproximativ șase paturi în regiune. Aceasta va fi destinată pacienților gravi și extrem de gravi din Găgăuzia și Taraclia.

Acțiunile au fost discutate ieri, în cadrul unei vizite de lucru a conducerii MSMPS efectuate la instituțiile medicale din autonomie. Actualmente, copiii de aici care au contractat boala sunt tratați la instituțiile medicale din Chișinău.

Potrivit informațiilor, până acum, în Găgăuzia au fost confirmate 1731 de infectări. Actualmente, în instituțiile medicale sunt internate 77 de persoane.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...