Saturday, May 15, 2021
Acasă Capitala În timp ce situația pandemică este dramatică, tinerii se distrează prin localuri

În timp ce situația pandemică este dramatică, tinerii se distrează prin localuri

Se pare că distracțiile continuă în unele localuri din Republica Moldova, în pofida restricțiilor impuse de autorități, pentru a limita răspândirea noului virus COVID-19. În noaptea de 13 spre 14 martie, forțele de ordine au cutrierat din nou cluburile de noapte din Capitală.

Potrivit oamenilor legii, în localul de pe strada Eminescu din centrul Capitalei s-ar fi aflat peste 55 de tineri care se distrau, încălcând toate normele epidemiologice, iar alte aproape o sută de persoane se distrau într-un alt local din Chișinău, chiar dacă era trecut de miezul nopții.

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie curent, fiind impuse restricții. Ulterior, CNESP a înăsprit măsurile restrictive, inclusiv și învățământul în regim online. De asemena, a fost interzisă activitatea teatrelor.

S-a interzis desfășurarea activităților unităților comerciale de deservire pentru genurile de activitate disco-bar, club de noapte, karaoke, night-club, discoteca, club. Restaurantele și cafenele din Republica Moldova trebuie să activeze până la ora 22:00, conform deciziei CNESP.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare