Sunday, November 29, 2020
Acasă Politică În vizită la Criuleni, Igor Dodon nu a fost lăsat să vorbească...

În vizită la Criuleni, Igor Dodon nu a fost lăsat să vorbească la microfon

57

Unul dintre cei opt candidați la prezidențialele, Igor Dodon, a trecut ieri, 24 octombrie pe la târgul tradițional de toamnă, organizat în centrul raional Criuleni. Alături de el s-au prezentat și o parte din consilierii raionali delegați de Partidul Socialiștilor, primarul orașului Criuleni, Mihail Sclifos și consilieri orășeneși din  Partidul Socialiștilor, președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, și mai mulți susținători, îmbrăcați în geci și chipiuri roșii cu simbolica socialistă. Prezidențiabilul Igor Dodon a fost păzit de pază de corp și însoțit de cameramani și fotografi

Surse din comitetul organizatoric al sărbătorii au comunicat pentru presa locală, că organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea și să nu fie transformată în platformă electorală pentru nici un candidat.

Candidatul Igor Dodon, însă, a decis să treacă cu alaiul său pe la criuleneni, în drum spre alte localități, fapt ce i-a nemulțumit pe susținătorii altor prezidențiabili. Câțiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură și Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfășura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, așa încât președintele degrevat din funcție să nu treacă spre ele. Polițiștii prezenți la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.