Wednesday, October 28, 2020
Acasă Uncategorized Încă cinci persoane au fost răpuse de coronavirus. O femeie avea 49...

Încă cinci persoane au fost răpuse de coronavirus. O femeie avea 49 de ani


Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea a încă cinci decese provocate de coronavirus. Bilanțul a ajuns la 783 de persoane care au pierdut lupta cu boala.

Iată detalii despre pacienți.

Bărbat de 72 de ani, din raionul Cimișlia. Acesta a fost internat pe 28 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Suferea de cardiopatie ischemică.

Femeie de 77 de ani, din raionul Cimișlia. Aceasta a fost internată pe 16 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Suferea de cardiopatie ischemică.

Femeie de 75 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost transferată pe 29 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Institutul de Medicină Urgentă. Suferea de cardiopatie mixtă, hipertesniune arterială și obezitate.

Femeie de 57 de ani, din raionul Taraclia. Internată pe 17 iulie, la Spitalul Raional Taraclia. Suferea de fibrilație  atrială și diabet zaharat.

Femeie de 49 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost iternată pe 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Suferea de cardiomiopatie mixtă, obezitate și pielonefrită cronică.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....