Tuesday, October 27, 2020
Acasă Uncategorized Încă patru persoane bolnave de COVID-19, printre care și o felceră, au...

Încă patru persoane bolnave de COVID-19, printre care și o felceră, au decedat în Moldova


În ultimele ore, în Moldova au decedat încă patru persoane infectate cu virusul COVID-19, printre care și o felceră. Informația a fost comunicată astăzi, 10 august, de Ministerul Sănătății (MSMPS).

Este vorba, așadar, de trei paciente și un bărbat, toți cu vârsta de peste 50 de ani. Iată mai multe detalii despre cei care s-au stins din viață:

Femeie de 75 de ani, din Comrat, spitalizată în raion pe 6 august și care mai suferea de hipertensiune arterială.

Femeie de 57 de ani, din Ștefan Vodă, internată pe 24 iulie la Spitalul Clinic Republican. Ea mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate.

Bărbat de 62 de ani, din raionul Criuleni, internat pe 23 iulie la Spitalul Clinic Republican. Pacientul mai suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă și leucemie cronică limfocitară.

MSMPS informează despre decesul Elenei Mangîr, în vârstă de 58 de ani. Ea s-a stins din viață din cauza complicațiilor pneumoniei virale, cauzate de infecția COVID-19. Aceasta a fost transferată pe 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Pe 4 și pe 7 august ea fusese deja testată negativ la COVID-19.

Elena Mangîr a activat în calitate de felceră la PAMU Cărpineni, în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hîncești.

„Sistemul medical a pierdut un lucrător profesionist și devotat meseriei nobile. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis cei de la MSMPS.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

video | Vor învăța și vor asculta cum cântă păsările! Elevii unei școli din Sîngerei vor face ore într-o clasă construită în aer liber

Foto simbol: www.tn.gov Elevii școlii din satul Ciuciueni, Sîngeri, vor face ore în aer liber, relatează nordnews.md. În localitate se construiește...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....