Saturday, October 31, 2020
Acasă Uncategorized Încă șapte decese în rândul celor bolnavi de coronavirus. Din ce localități...

Încă șapte decese în rândul celor bolnavi de coronavirus. Din ce localități erau persoanele?


Astăzi, 7 august, în Moldova au decedat șapte oameni bolnavi de COVID-19. Ministerul Sănătății a informat, în această seară, că este vorba de patru femei și trei bărbați, din diferite localități ale țării.

Iată detaliile despre pacienții care s-au stins din viață:

Bărbat de 62 de ani, din municipiul Bălți, internat pe 30 iulie la spitalul clinic din raion. Mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip doi și obezitate.

Bărbat de 78 de ani, din Edineț, internat pe 23 iulie la spitalul raional. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială evoluție cronică – formă tahisistolică.

Femeie de 71 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 21 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord cronic hipertensiv subcompensat și pancreatită cronică.

Femeie de 67 de ani, din municipiul Soroca, internată pe 25 iulie la spitalul raional. Comorbidități: encefalopatie hipoxică, obezitate.

Bărbat de 66 de ani, din Anenii Noi, internat pe 1 august, la spitalul raional. Comorbidități: diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Femeie de 78 de ani, din raionul Anenii Noi, internată pe 23 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, pancreatită cronică și hipertesniune arterială.

Femeie de 55 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 5 august la Spitalul Clinic Muncipal „Sf. Treime”.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26.990 de cazuri. Din acest total, 18.918 persoane au fost tratate (242 fiind externate în ultimele ore), iar 835 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Alte 362 de cazuri de COVID-19, depistate azi în Moldova. Câte teste au fost efectuate?

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...