Thursday, May 13, 2021
Acasă Social Institutul de Cardiologie a pierdut încă un lucrător medical

Institutul de Cardiologie a pierdut încă un lucrător medical

Un alt lucrător medical a decedat din cauza Covid-19. Este vorba despre Svetlana Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie în calitate de felcer-laborant mai bine de 30 de ani. Anunțul a fost făcut de Institutul de Cardiologie miercuri, 13 ianuarie.

„Condoleanțe familiei colegei noastre, Ceaglei Svetlana, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu Covid-19!

Conducerea Institutului de Cardiologie exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Svetlanei Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie in calitate de felcer-laborant peste 30 de ani.

O cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. Institutul de Cardiologie a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Veșnică amintire!

Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegei noastre.

Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Fie-i țărâna ușoară!”, scrie în mesajul de adio plasat pe pagina oficială a instituției.

În anul 2021 au decedat trei medici din cauza Covid-19. Totuși, MSMPS nu a confirmat decesul medicului oftalmolog din Bălți, Lilia Luchianiuc.

Primul cadru medical decedat în anul 2021 este medicul traumatolog Ion Duminică, care a activat în cadrul Spitalul Raional Hîncești.

Amintim că Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a declarat că potrivit informațiilor oficiale, în Republica Moldova sunt 66 de cadre medicale decedate din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Într-un articol elaborat la sfârșitul anului 2020, echipa UNIMEDIA a notat că pe parcursul anului 2020, Covid-19 a luat viața a 86 de medici și lucrători în perioada martie-decembrie.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare