Saturday, May 15, 2021
Acasă Social Într-un autocar de pe cursa Italia-Moldova au fost depistate bunuri furate

Într-un autocar de pe cursa Italia-Moldova au fost depistate bunuri furate

Un autocar cu pasageri care tocmai se pregătea să plece spre Republica Moldova din cartierul Oltretorrente al orașului Parma (Emilia-Romagna), a fost controlat de carabinierii care au găsit în compartimentul de bagaje piese de schimb pentru mașini de lux, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Șoferii, un român în vârstă de 41 de ani și un moldovean de 36 de ani, au fost denunțați pentru primirea de bunuri furate, informează publicația Gazzetta di Parma, citat de punctul.md.

În jurul orei 21:00 de marți, 16 martie, carabinierii care patrulau pe șoseaua de centură a orașului, în apropierea zonei de servicii „Eni” de lângă ieșirea spre via Mantova, au observat un autocar cu numere de înmatriculare moldovenești oprit în parcare și doi bărbați care încărcau mai multe genți în compartimentul destinat bagajelor.

În timp ce militarii se apropiau de autocarul respectiv, o mașină care inițial staționa în spatele vehiculului s-a îndepărtat cu viteză mare și cu farurile stinse.

Carabinierii au cerut întăriri și o altă patrulă a fost trimisă la fața locului. Autocarul a fost verificat, în interior se aflau 18 pasageri plus cei doi șoferi care încărcau bagajele în acel moment. Au fost controlate documentele și bagajele fiecărui pasager în parte.

După ce s-a constatat care bagaje aparțin călătorilor, militarii au descoperit într-un colț mai izolat al compartimentului, 13 genți mari de pânză, aceleași pe care cei doi le încărcaseră puțin mai devreme. Descărcate și verificate, în interior au fost găsite diverse piese de schimb pentru mașini de lux: faruri, volane, afișaje și tablouri de bord și altele.

Cele 13 genți nu aparțineau nimănui și nici destinatarul lor nu era indicat. Cei doi șoferi nu au știut să răspundă de unde proveneau piesele de schimb.

Materialul găsit a fost pus sub sechestru și șoferii au fost denunțați pentru primire de bunuri furate.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare