Saturday, May 15, 2021
Acasă Capitala Ion Ceban decorat de Parlamentul Republicii Moldova

Ion Ceban decorat de Parlamentul Republicii Moldova

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a fost decorat cu „Diploma Parlamentului Republicii Moldova gradul I”, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru contribuții substanțiale în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru devotament și profesionalism.

Distincția a fost acordată de Președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, marcată anual pe 1 februarie.

Ion Ceban califică conferirea distincției drept răsplată pentru eforturile depuse de APL Chișinău, întru realizarea obiectivelor și a angajamentelor asumate față de cetățeni. „Misiunea noastră comună este de a oferi soluţii la problemele capitalei, de a presta servicii publice mai bune şi a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor oraşului şi a suburbiilor!”, a menționat edilul capitalei.

În cadrul evenimentului diplome ale Parlamentului Republicii Moldova au fost acordate și primarilor localităților din componența municipiului Chișinău.


Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare