Jirinovski: ,,Igor Dodon este un papă – lapte, iar Maia Sandu-o femeie puternică

143

Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia susține că Igor Dodon a pierdut alegeri din Republica Moldova pentru că este un papă – lapte.

Jirinovski știe de ce Igor Dodon a pierdut alegerile prezidențieale din 15 noiembrie, deoarece este un papă – lapte. Maia Sandu în viziunea acestuia este o femeie puternică. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate la un post TV rusesc.

Dodon o să piardă, pentru că un papă – lapte, un papă lapte, da femeia asta este una cu voință, puternică. Dar aici e un fost comunist, ici colo se învârte și de sigur că a pierdut.

Noi am avut o colaborare cu Usatâi, liderul „Partidului Nostru”. Am primit un apel prin care am fost rugat să rup relația cu el. Am rupt-o, mare treabă, iar el a oferit voturile acestei „femeiuște” cu o orientare pro-română.

Voi luptați pentru fiecare. Acest Usatâi e rus, e primarul orașului Bălți. Era gata să fie cu noi, dar a fost dat la o parte de către funcționarii noștri.

Poate intenționat se face asta? Ca noi să pierdem peste tot? În Belarus să pierdem, în Ucraina să pierdem, în Moldova să pierdem, iar în Karabah să vărsăm sânge?”, a menționat Vladimir Jirinovschi.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.