Wednesday, October 28, 2020
Acasă Sport Jose Mourinho, revoltat: "Mă apucă depresia, este imposibil, inuman!"

Jose Mourinho, revoltat: "Mă apucă depresia, este imposibil, inuman!"


Jose Mourinho a făcut o criză de nervi după ce a aflat programul echipei sale, Tottenham Hotspur, în startul acestui sezon.

Englezii ar putea ajunge la Botoșani pentru un duel decisiv din Europa League – acesta ar fi unul din cele 9 meciuri pe care echipa sa trebuie să le joace în 22 de zile.

“Dacă analizez prea mult, mă apucă depresia! I-am întrebat pe jucătorii mei dacă ar putea juca 9 partide în 3 săptămâni și niciunul nu a zis că poate.

Loading…


Este imposibil, este inuman. Cine sunt luminații care iau astfel de decizii? Ced că acum stau ascunși! Ce echipă joacă duminică, marți, joi, duminică, marți, joi și din nou duminică?,” a fost tirada lui Jose Mourinho.

Jose Mourinho: “Vrem să luptăm pe toate fronturile”

Tottenham are meci în campionat cu Everton duminică, apoi are meci la Plovdiv în Europa League și din nou meci de campionat cu Southampton. Apoi ar juca marți în Cupa Ligii Angliei și, dacă se califică în Bulgaria, merge joi în Europa League la FC Botoșani, în cazul în care moldovenii trec de Shkendjia din Macedonia.

“Este ceva unic, sunt atâtea riscuri, în primul rând de accidentări. Nu putem decide că nu ne interesează vreuna din competiții, este împotriva ambițiilor noastre, a spiritului acestui club. Noi vrem să luptăm pe toate fronturile,” a precizat portughezul.

 Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

FIFA va organiza pe 7 decembrie la Zurich tragerea la sorți a preliminariilor europene pentru CM 2022

Chişinău, 23 oct. /MOLDPRES/. Tragerea la sorți a grupelor preliminare, faza europeană, pentru Cupa Mondială de fotbal din Qatar din 2022 va avea...

Antrenorul Emerit Vasile Colța s-a stins din viață

Antrenorul Emerit la judo al Republicii Moldova și Bulgariei, Vasile Colța, a decedat noaptea trecută din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus la un...

Fotbalistul și antrenorul Ion Caras a împlinit 70 de ani

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Jucătorul, antrenorul emerit Ion Caras își sărbătorește astăzi cea de-a 70-a aniversare, relatează MOLDPRES.  Ion Caras este fotbalistul cu cea...

​Champions League: Bayern Munchen o umilește pe Barcelona (8-2) și se califică în semifinale

  Partida care părea a fi cea mai echilibrată din sferturile Champions League a fost un coșmar devenit realitate pentru FC Barcelona. Bayern Munchen...