Saturday, May 15, 2021
Acasă Sport Leonid Oleinicenco a fost reales în funcţia de preşedinte al FMF

Leonid Oleinicenco a fost reales în funcţia de preşedinte al FMF

Leonid Oleinicenco a fost reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal /FMF/ pentru următorii patru ani, transmite MOLDPRES.

În cadrul lucrărilor celui de-al XIX-lea Congres al organizației, desfășurat astăzi la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, 104 de delegați din cei 111 l-au ales pe Leonid Oleinicenco în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal.

De asemenea, în Comitetul Executiv al FMF au fost admiși noi membri: Nicolae Usatîi, Iurii Bulgăreanu, Diana Bulgaru, Pavel Procudin, Sevastian Botnari și Victor Stînă.

La solicitarea FIFA și UEFA, Federația Moldovenească de Fotbal a transmis on-line desfășurarea congresului, pe un canal separat, pentru experții speciali ai celor două foruri internaționale, care se vor pronunța ulterior despre corectitudinea desfășurării Adunării Generale și despre validitatea alegerilor. Observatori ai transmisiunii video au fost Noel Mooney, șeful Departamentului UEFA pentru dezvoltarea strategică a asociațiilor naționale, Nodar Akhalkatsi, directorul Asociațiilor din Europa, Charles Boorman, membrul Asociațiilor din Europa și Sofia Malizia.

Leonid Oleinicenco a fost singurul candidat la funcția de președinte al organizației. Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal, Radu Rebeja, a organizat ieri un protest în fața FMF, afirmând că a fost împiedicat să participe la alegerile pentru șefia organizației.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare