Saturday, May 15, 2021
Acasă Politică Liderul care l-a stropit pe Tutunaru cu verde de briliant, a fost...

Liderul care l-a stropit pe Tutunaru cu verde de briliant, a fost reținut

Cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, care în seara zilei de ieri a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului condus de polițistul Gheroghe Cavcaliuc, va fi cercetat sub aspect penal, anunță Procuratura Generală.

Procuratura raionului Sîngerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

„Acum câteva clipe, procurorii l-au reținut pe președintele organizației teritoriale al formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, acesta urmând a fi audiat pe marginea cazului. Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani”, se menționează în comunicatul instituției de urmărire penală.

Vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost oprit în plină stradă de membri ai Partidului Acasă Construim Europa, fiind acuzat că s-ar fi „vaccinat anti-Covid fără rând”.

În timpul discuțiilor, un bărbat i-a turnat lui Tutunaru verde de briliant pe cap. Funcţionarul se află internat la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Sourc link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare