Friday, October 30, 2020
Acasă Uncategorized live | Zeci de agricultori au ieșit la protest pe traseul național....

live | Zeci de agricultori au ieșit la protest pe traseul național. „Noi nu suntem magazin, să-l închidem și să revenim peste un an”


Mai mulți agricultori din raioanele Căușeni și Ștefan-Vodă au ieșit la protest pe traseul național. Aceștia sunt revoltați de felul cum statul gestionează criza în care s-au pomenit fermierii.

Oamenii susțin că din cauza lipsei precipitațiilor, responsabilii ar fi putut să se implice mai mult pentru a-i susține.

„Noi nu suntem magazin, să-l închidem și să revenim peste un an. Aici fiecare zi contează”, a spus un participant la protest.

Agriculturii spun că până mâine vor lua o decizie cu privire la activitățile lor ulterioare, în cazul în care nemulțumirile nu le vor fi auzite de autorități.

La protest este prezent și deputatul PAS, Igor Grosu.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

În sectorul Ciocana, o femeie a fost lovită de o mașină fără șofer

Clipe de panică pentru o femeie de 45 de ani din Chișinău. Aceasta a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce...

Moldovenii care pleacă în România nu vor mai sta în carantină

România a exclus Republica Moldova din lista statelor cu risc epidimiologic ridicat. Astfel, cetățenii moldoveni care sosesc în România nu vor mai fi nevoiți...

Un bărbat din Edineț a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână. Salvatorii l-au scos de la adâncimea de 13 metri

Foto simbol: unica.md În  dimineața zilei de astăzi, 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână....

Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de COVID-19. Unde era internat pacientul?

Foto: tv8.md Un bărbat din Șoldănești a fost răpus de coronavirus. Pacientul era internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. Conform Ministerului...