Sunday, June 13, 2021
Acasă Politică Maia Sandu a discutat cu O.Vasnețov cu privire la accesul mai rapid...

Maia Sandu a discutat cu O.Vasnețov cu privire la accesul mai rapid la vaccinul Sputnik-V

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în R. Moldova la care a fost abordat subiectul achziției vaccinului rus, Sputnik V.

„Azi am avut o întrevedere cu domnul Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat despre situația epidemiologică și evoluțiile din țara noastră. Subiectul prioritar acum este asigurarea accesului la vaccin eficient de cât mai multe tipuri pentru cetățenii noștri. Am accentuat, din nou, ca și în celelalte discuții avute, că ne dorim să obținem ajutor din partea Federației Ruse pentru acces mai rapid la vaccinul Sputnik V, având în vedere necesitatea de a accelera procesul de vaccinare.

Cu cât mai repede asigurăm accesul populației la vaccin anti-Covid-19, cu atât mai repede avem șansa să revenim la normalitate și să salvăm viețile celor dragi.

Totodată, am discutat și cu directorul general al Uniunii Industrial-Financiare Ruse, Stanislav Pughinskii, și cu Reprezentantul comercial al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Vladislav Darvai, în special despre intensificarea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova și Federația Rusă. Avem multe subiecte pe agendă și noi depunem eforturi pentru a rezolva împreună problemele cetățenilor moldoveni.” anunță Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare