Monday, October 26, 2020
Acasă Legislația Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Profesionale...

Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Profesionale a Avocatului în Republica Moldova


Stimați colegi Avocați!

În această zi, cu adevărat semnificativă, Ziua Profesională a Avocatului, țin să Vă doresc să aveți parte doar de realizări frumoase, multă sănătate, multă inspirație și apreciere.

Îmi exprim sincer recunoștința pentru activitatea pe care o desfășurați, pentru contribuția Dvs. în acordarea unei asistențe juridice calitative, întru apărarea valorilor democratice, drepturilor, libertăților şi intereselor legitime ale cetățenilor, precum şi întru asigurarea accesului acestora la înfăptuirea justiției. 

Este adevărat că această profesie nobilă, care mă reprezintă de fapt, necesită posedarea unor cunoștințe aprofundate în domeniul juridic, precum și unei arte oratorice distinse întru realizarea unei pledoarii și apărări eficiente, argumentate și convingătoare. Sunteți cei cărora vă revine cea mai dificilă sarcină în înfăptuirea actului de justiție, de apărare a persoanelor în orice circumstanțe. 

Îmi doresc nespus ca să Vă regăsiți în exersarea acestei profesii cu multă responsabilitate, dăruire, profesionalism, onestitate, iar principiul independenței, echității și transparenței să Vă călăuzească mereu.

Am încrederea că veți avea puterea și în continuare să depășiți toate provocările, să dezvoltați instituția Avocaturii, să o consolidați, să creșteți imaginea acesteia și încrederea societății în rolul avocatului în realizarea actului de justiție, influența acestuia în dezvoltarea sistemului justiției și statului de drept.

La mulți ani!

 

Cu profund respect,

Ministru al Justiției

Fadei NAGACEVSCHI

 Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Profesională a Juristului. Mesaj de felicitare din partea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi

Stimați colegi juriști, Sărbătoarea profesională a juristului constituie o oportunitate inedită de a ...

Mareș & Mareș devine membru exclusiv al Global Criminal Law Counsel 04.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Mareș & Mareș își consolideaza poziția de lider al avocaturii de drept penal comercial din România, fiind invitata sa se alature uneia dintre...

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, vine cu un mesaj de felicitare cu prilejul Hramului Orașului Chișinău

Stimați locuitori ai orașului Chișinău, În această zi semnificativă, aniversarea a 584 ani de la prima datare a municipiului Chișinău, țin să Vă adresez cele...