Friday, October 23, 2020
Acasă Capitala Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu ocazia inaugurării sărbătorii ,,Hramul orașului Chișinău”

Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu ocazia inaugurării sărbătorii ,,Hramul orașului Chișinău”

Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu ocazia inaugurării sărbătorii Hramul orașului Chișinău 

Stimați locuitori al Capitalei, dragi chișinăuieni!

Sărbătoarea orașului nostru, care împlinește astăzi 584 de ani de la prima atestare documentară, ne adună an de an împreună, când prin credință și rugăciune, cinstim tradițiile creștine ale neamului.

Hramul Chișinăului este în primul rând o sărbătoare creștină: Acoperământul Maicii Domnului, deci un prilej de a ne exprima recunoștința față de protectoarea orașului nostru, Maica Domnului și de a cinsti valorile noastre creștine.

Această zi ne unește pe toți, e prilej pentru a ne deschide inimile și casele, pentru a ne bucura împreună de viață și de oamenii dragi de alături.

Chișinăul este un centru de o mare importanță istorică, culturală și spirituală. Totodată, este casa noastră comună, fie că suntem născuți aici sau ne-am stabilit pe parcurs, însă îl iubim deopotrivă. Astfel, prin contribuția fiecărui cetățean,orașul poate deveni unul modern și prietenos pentru toți.

Cu prilejul Hramului Orașului, vă doresc ca această sărbătoare să vă aducă lumină și căldură în case, fericire şi belşug.

Succese, realizări, prosperitate! Să ne iubim orașul și să-l păstrăm frumos, curat și îngrijit tot timpul!


Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Cod Roşu” în Chișinău privind virusul SARS-CoV-2

Primăria municipiului Chișinău informează că duminică, 11octomrbrie, a.c., a fost adoptată o nouă Hotărâre a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău (CESPMC)....

Evenimentele cultural-artistice dedicate Sărbătorii „HRAMUL ORAȘULUI CHIȘINĂU”

14 Octombrie 2020 mun. CHIȘINĂU 08:00 - 08:30 - DEPUNERE de FLORI (Monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt) 08:00 -...

Suportul municipalității din partea UNICEF Moldova

Viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, a organizat pe parcursul săptămânii curente (15-16 octombrie) mai multe ședințe cu grupuri de experți din partea UNICEF Moldova...