Saturday, May 15, 2021
Acasă Educație Ministerul Educației oferă computere noi instituțiilor de învățământ

Ministerul Educației oferă computere noi instituțiilor de învățământ

Instituțiile de învățământ din capitală vor primi computere noi din partea Ministerului Educației. Anunțul a fost făcut de către primarul general, Ion Ceban.

Potrivit lui primarului general 140 de computere în valoare totală de 951 mii 300 de lei vor ajunge în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău.

Computerele sunt destinate pentru  97 de instituţii de învăţământ primar și secundar din cele 132 câte funcționează în municipiul Chișinău.

Listele au fost întocmite ţinându-se cont de nivelul de dotare a instituției de învățământ din subordine cu mijloace TIC, dar şi în urma studierii listelor beneficiarilor de tehnică de calcul din anii precedenți.

„Donația a fost achiziționată de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării fiind oferită cu titlu gratuit Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chișinău. Scopul acţiunii este de a asigura cadrele didactice cu condiții optime pentru instruirea elevilor din instituțiile de învățământ din capitală, mai ales actualmente, când elevii fac lecţii on-line”, este mesajul postat de Ion Ceban pe Facebook.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare