Wednesday, July 28, 2021
Acasă Legislația Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse...

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, E.S. Oleg Vasnețov

[ad_1]

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, E.S. Oleg Vasnețov

Astăzi, 13 august 2020, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

În cadrul discuției, oficialii au abordat subiecte ce țin de domeniul justiției din Republica Moldova, în special proiectul Strategiei de Asigurare a Independenței și Integrității Sectorului Justiției (SAIISJ) 2021-2024.

Fadei Nagacevschi a menționat că Ministerul Justiției este deschis să colaboreze cu toți partenerii de dezvoltare întru consolidarea independenței și integrității sectorului justiției în Republica Moldova.

La final, Ministrul Justiției a mulțumit E.S. Ambasadorului Oleg Vasnețov pentru interesul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova pe segmentul consolidării eforturilor de promovare și implementare ulterioară a tuturor acțiunilor prevăzute în SAIISJ și în Planul de Acțiuni.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare