Thursday, March 4, 2021
Acasă Sport Naționala de fotbal a Republicii Moldova nu a trecut de seriile Ligii...

Naționala de fotbal a Republicii Moldova nu a trecut de seriile Ligii Națiunilor

Chișinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Selecționata națională de fotbal a Republicii Moldova a pierdut aseară, pe stadionul Fadil Vokrri din Priștina, cu 1 – 0, în fața echipei naționale a Kosovo, transmite MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 31 de fotbalistul Lirim Kastrati. Meciul a fost condus de o echipă de arbitri din Estonia, care a acordat patru cartonașe galbene, câte două pentru fiecare echipă.

Înainte de începerea partidei, antrenorul selecționatei moldovene, Engin Firat a declarat că meciul va fi unul extreme de dificil și că naționala moldoveană este pusă în situația de a juca fără fundași.

La meciul cu echipa kosovară, selecționata moldoveană s-a prezentat fără doi jucători importanți, Epureanu și Posmac.

Selecționata noastră se afla pe ultimul loc în grupa valorică și avea un golaveraj prost, 1:10. Înfrângerea suferită în Priștina a descalificat-o din campionatul Ligii Națiunilor la fotbal.

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare