Naționala de fotbal a Republicii Moldova se întâlnește pentru a patra oară cu naționala rusă

26


Chișinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal va juca astăzi un meci amical cu echipa națională de fotbal a Federației Ruse. Va fi a treia confruntare sportivă a celor două selecționate, transmite MOLDPRES.

Cele două naționale au jucat trei meciuri directe în trecut. Pe 4 iunie 2000, echipa Republicii Moldova a întâlnit naționala rusă într-un meci amical desfășurat pe Stadionul republican din Chișinău, iar oaspeții s-au impus atunci cu scorul 1-0, grație unui gol marcat de Maksim Buznikin. 

Următoarele partide au avut loc în cadrul preliminariilor Euro 2016. Pe 12 octombrie 2014, echipa națională a încheiat la egalitate meciul cu Federația Rusă, disputat la Moscova, cu scorul 1-1. Alexandru Epureanu a înscris golul echipei moldovenești în acel meci. Cea de-a treia întâlnire a avut loc pe data de 9 octombrie 2015, când cele două reprezentative s-au întâlnit la Chișinău. Echipa Federației Ruse s-a impus cu scorul de 2-1, golul echipei moldovenești fiind înscris de Eugeniu Cebotaru.

Meciul amical de astăzi va fi deservit de o brigadă de arbitri din România, condusă de Radu Petrescu. Meciul amical a fost programat inițial pentru data de 31 martie, dar a fost suspendat din cauza pandemiei COVID-19. 

Partida se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu începere de la ora 19.00, fără spectatori în tribune.

foto: FMF


Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.