Tuesday, January 26, 2021
Acasă Sport Naționala Moldovei va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor

Naționala Moldovei va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor


Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor cu selecționata Kosovo, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că în această dimineață echipa națională de fotbal a plecat în Kosovo. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, selecționerul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători.

Patru jucători moldoveni nu participă la deplasare – Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Alexandru Epureanu a revenit la echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir.

Potrivit FMF, la meciul cu Kosovo, în echipa națională vor juca cinci fotbaliști înmatriculați la Petrocub. În locul lui Posmac a fost convocat fundașul Petrocub, Ștefan Efros. Dan Taras s-a refăcut după o accidentare, iar Sergiu Plătica și-a ispășit suspendarea, alți doi jucători înmatriculați la acest club sunt  Ion Jardan și Iaser Țurcan.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare